E-Ticaret Ajansı & Dijital Pazarlama

seo_linkk

AMP ile kod yapısı çok daha basite indirgendiği için doğal olarak sayfa yükleme hızı da yükseltilmiş oluyor. Sitenizin oluşturan HTML, CSS ve JavaScript komut dosyalarının düzensiz olması (uzun yazılması, boşluklar, kullanılmayan ve karmaşık kodlar) Google botlarının fazladan zaman harcamasına neden olur. Bu dosyaların sıkıştırılıp minimize edilmesi, kullanılmayan kaynak kodların kaldırılması sayfanızın hızını olumlu yönde etkileyecektir. Müşteri temsilcimiz en kısa sürede size geri dönüş sağlayacaktır.

Hedeflenen kitleye uygun olarak öncelikli anahtar kelimeler belirlenir. Anahtar kelimelerin hacimleri ve rekabet düzeyleri analiz araçlarıyla ölçülür. Belirlenen kelimelerin içeriklerde doğal bir şekilde kullanılması ve başlık etiketlerinde hiyerarşinin sağlanması site içi SEO çalışmalarında önemli rol oynar. Sayfa dışı optimizasyon çalışmalarında ise güvenilir web sitelerinde listelenme ve sosyal medya etkileşimleri hedeflenir. Güvenilir sitelerden gelen dış bağlantılar marka bilinirliğinin artmasına yardımcı olur.

En dramatik sorunlardan birisi de içeriğinizin kalitesinin düşük olması veya çevrimiçi okuma için optimize edilmemesi nedeniyle hemen çıkma oranının yüksek olması oluşur. Bazen harika yazarlar bile kötü çevrimiçi bir içerik üretebilir. Yavaş bir site kötü bir kullanıcı deneyimi (UX) sunması muhtemeldir Google hızlı yüklenen siteleri daha çok tercih eder. Yüklemenin birkaç saniyeden uzun sürmesi durumunda insanlar siteye bağlanmadan çıkabilirler. Google ve diğer arama motorlarının 3 temel bileşeni vardır; tarayıcı, dizin ve algoritma. Eticaret yazılımı – danışmanlığı ve SEO alanında 2005 yılından beri profesyonel hizmet veren, bu alanlarda araştırmayı ve geliştirmeyi çok seven bir kişiyim.

  • Hiçbir saygın SEO ajansı, arama algoritmalarının karmaşık ve sürekli değişen doğası nedeniyle en üst sıraları garanti edemez.
  • HTTP/2 temel anlamda teknolojiye ayak uydurmaya başlamış yeni bir protokoldür.
  • Gibi diğer sıralama faktörlerini de olabildiğince dikkate alır.
  • Sitenizi her zaman algoritma değişikliklerine karşı güncel tutuyoruz.

Bu amaçla, bir dizi başlangıç ​​kılavuzu ve stratejisi oluşturduk. Evet, harici SEO yardımınız yoksa orada biraz öğrenmeniz ve araştırmanız gerekecek, ancak çoğu durumda, Google Arama Konsolu (GSC) bilmeniz gereken her şeyi size söyleyecek bir araçtır. Belirttiğimiz konularda ve hizmet kollarımız ile olabilecek tüm ihtiyaçlarınız için bizi çekinmeden arayın. Ağaç yapısının genel kontrolü, URL’nin çalışma durumu ve diğer hiyerarşik kuralların kullanım analizleri ile mimarinizin genel incelemesi yapılır.

Local SEO Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • ZEO ile websitemizin İngiltere’deki görünürlülüğünü artırmanın yanında; işini sıkı takip eden ve alanında tecrübeli ekibi bizi her zaman SEO için doğru yerde olduğumuz hissiyatını verdi.
  • SEO ajansı, bir markanın arama motoru sıralamalarını ve çevrimiçi görünürlüğünü iyileştirmeyi hedefleyen hizmetler sunar.
  • Çoğu SERP, organik arama sonuçlarının üstünde ve altında en fazla üç Google Reklamı içerir.
  • Google’da SEO çalışmalarını yerel ürün veya hizmet tedarikçileri için yaptığımız takdirde fiziksel mağaza ziyaretleri de %100 artıracaktır.
  • Google 1990’lı yıllarda Page Rank’i piyasaya sürerek backlink sayısını bir sıralama faktörü olarak kullandı.

Özellikle, fotoğraf veya resimli yemek tarifleri anlatan bir web siteniz varsa, ayrı site haritası daha çok önem arz etmektedir. Site içi çalışmalarını temel olarak 3 büyük başlık altında toplayabiliriz. Neler ekleyebiliriz, kullanıcılar ne şekilde arama yapabilir? Düşündük, rakiplerden yola çıktık, aklımıza gelenleri yazdık. Aksi takdirde Google, sayfanızın o anahtar kelimeyle ilgili olduğunu bilmeyecek.

SEO Analiz Aracı ile Online Site Analizi Yapabilirsiniz

Site açılış hızı, sayfada kalma süresi ve birçok önemli detay için optimizasyonlar gerçekleştirilir. SEO marka bilinirliği yaratmanızı sağlayan, getirisi yüksek ve kalıcı bir pazarlama stratejisidir. Her tahmin yaptığınızda sonuçlarınıza risk ve önyargı katma olasılığınız artıyor.

Semrush Rehberi: Analiz + Uygulama = Sonuç

Günümüzde backlink işlemi backlink sayısı ile değil kaliteli ve alaka düzeyine Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk göre verim elde edilen çalışmalar olarak tanımlanmaktadır. Google 1990’lı yıllarda Page Rank’i piyasaya sürerek backlink sayısını bir sıralama faktörü olarak kullandı. Bu durumun kötüye kullanılabileceği üzerine Google algoritma güncellemesine giderek şüpheli backlink tekniklerinin cezalandırılacağını belirtti. Bir diğer ücretsiz anahtar kelime aracı Answer The Public’tir. Burada soru-cevap özelinde ilgili anahtar kelimenin soru türevlerini ve anahtar kelimeler özelinde soruları sunuyor. Ayrıca soru, edat, kelimelerin karşılaştırması ve türev kelimeleri alfabetik olarak ulaşabiliyorsunuz.

Đặt hàng nhanh
Bạn vui lòng ghi rõ cụ thể thông tin mua hàng hoặc yêu cầu, chúng tôi sẽ liên hệ với bạn ngay khi nhận được thông tin!
Liên hệ